Coaching & Counselling - Begeleiding - Workshops


Coaching & Counselling & Begeleiding & Workshops

Onze missie is om mensen letterlijk en figuurlijk weer in beweging te brengen -

zo houden we onszelf in beweging

het beste 'medicijn' voor groei en ontwikkeling in eigen bewust-zijnNaast het geven en organiseren van dansworkshops en dans-events kun je bij IndigoDans ook begeleiding krijgen in het vergroten en verruimen van eigen bewust-zijn. 


Zowel vanuit studie als vanuit eigen ervaringen gespecialiseerd in:


* hooggevoeligheid: wat is dat nou precies en hoe ga je daar mee om?

* los-komen van narcisme/destructieve relaties (de weg naar zelf-liefde)

* omgaan met emoties (emotie-regulatie)

* loskomen van slachtofferschap/'helperssyndroom'/daderschap (je eigen verantwoordelijkheid leren nemen)

* omgaan met chronisch ziek-zijn, cvs/me, burn-out

* loskomen van (oude) patronen en destructieve gedachten


Samen met jou wordt er gekeken wat er bij jou speelt. Van hoofd naar gevoel.

Je wordt je op die manier meer bewust van hetgeen er werkelijk speelt binnenin jou. 


Het doel is dat je daarna meer bewust bent van jouw gevoelens en gedachten en deze beter leert hanteren, accepteren en waar mogelijk los te laten: je komt op die manier weer vooruit in je leven.Wil je een coaching sessie? Stuur dan een mail aan indigodans@outlook.com of bel  06-22019832


De sessie is holistisch van aard, dat wil zeggen dat er niet alleen cognitief gekeken wordt maar ook op emotioneel, gevoels- en zielsnivo. Vaak lossen fysieke klachten ook op naarmate (emotionele) blokkades opgelost worden op holistisch nivo. 


Er is ook de mogelijkheid om bij jou thuis een sessie te geven of een zogeheten wandelsessie in de buitenlucht in de natuur.


De mogelijkheden:

 • coaching sessie bij jou thuis
 • coaching sessie in de natuur (Den Bosch/Eindhoven)
 • coaching sessie in een praktijkruimte (Den Bosch of Vlijmen)
 • coaching sessie in een privé ruimte (Eindhoven)
 • coaching sessie relatie-therapie (praktijkruimte in Den Bosch of privé ruimte Eindhoven of bij jou thuis)
 • coaching sessie ouder-kind (Den Bosch of bij jou thuis)
 • Healy coachingsessie (eventueel met bruikleen van een Healy, zie healyworld.net)

Privé dans-coachsessie:


Beweeg je vrij 💃🕺 


Vanwege de maatregelen en vele mensen het dansen missen en zich soms ook gevoelsmatig vast voelen zitten (vooral in deze tijden), geef ik ook 1 op 1 privé beweging-sessies/dans-coaching.


Deze 1 op 1 sessies gaan dieper omdat je mij ruim anderhalf uur helemaal voor jouzelf hebt. 


Al jaren heb ik baat bij mezelf vrij dansen (bewegen). Ik merk dat het me helpt bij depressieve gevoelens, lusteloosheid, vermoeidheid en ook bij pijnklachten in mijn lichaam.


Dat is wat vrij bewegen vanuit mijn lichaam op muziek mij brengt. En ook wat het vele andere mensen al gebracht heeft vanuit mijn ervaring als dans-coach.


Gezien steeds meer mensen in deze tijd vastlopen/vastzitten/zich onvrij voelen bied ik wat meer diepgang aan door een soort van body-mind-check: wat in jou wil zich bewegen? Waar zit je eventueel (nog) vast, voel je blokkades in je lichaam (of mind): deze staan natuurlijk met elkaar in verbinding en dat komt in zo'n persoonlijke 1 op 1 sessie veelal duidelijk naar voren. 


Middels beweging en dans op muziek door jouw energiecentra (chakra's) leer ik je hoe je jezelf daarin (weer) in beweging kunt krijgen, waardoor weer meer ruimte in jezelf en in je 'body en mind' mag ontstaan. Het is dus ook een vorm van stress en spanning los (leren) laten. 


Of misschien wil je leren hoe je (jezelf) 'vrij' kunt dansen?Wil jij meer verbinding voelen met jouw lichaam middels beweging en dans? 

Subtiel voelen daar waar je vast zit in je lijf en het weer vrij voelen stromen? 

Wil je je bevrijd voelen van depressieve en sombere gevoelens? 

Wil je letterlijk en figuurlijk middels beweging blokkades in jezelf loslaten en meer in je kracht komen te staan en je eigen hogere frequentie? Bij mooi weer is het ook mogelijk naar buiten te gaan. Dit geeft meer vrijheidsgevoel, echter is het van belang dat je daarin een veilige bedding voelt. Het eerste half uur gebruiken we om te landen en ga ik met je in gesprek. Binnen het gesprek ga ik met jou kijken wat jij nodig hebt en wat jouw intentie is om deze bewegingssessie/danscoaching aan te gaan.


Vandaar uit heb ik meer zicht wat zich in jou speelt en nodig is en begeleid ik je vanuit het cognitieve naar jouw lichaam en dan zetten we daar de beweging in. 


Zo'n 45-55 minuten ga je in beweging op reis in jouw lichaam. Ik begeleid je daarin bij blokkades die vrijgelaten willen worden. Daarna ronden we af en kijken we wat het je gebracht heeft en of meer sessies gewenst zijn.   


Een sessie is 1,5 uur incl. coaching, dans-/bewegingssessie, eindmeditatie, onbeperkt water, biologische thee en wat vers fruit nadien. De bijdrage is 85 euro. Je kunt ook met 2 personen komen, dan is de bijdrage 45 euro per persoon.Stuur me gerust een mail via indigodans@outlook.com indien je interesse hebt en een afspraak wil maken:

Babs-Louise 

indigodans@outlook.com

Bellen mag ook: 06-22019832


IndigoDans coaching & counseling www.indigodans.nlPraktisch:

Trek qua kleding iets aan waarin je lekker beweegt: (korte) broek en t-shirt/hemd, allemaal prima. Indien je buiten wil bewegen neem dan bij minder weer gerust iets warmers mee. Je kunt ook binnen beginnen en van daaruit de tuin in. Er grenzen tuinen van de buren aan de tuin, maar op zich is er voldoende privacy. Het huisje op zichzelf is vrijstaand. Indien gewenst kun je je hier omkleden: er is een badkamer nabij de ingang. Daar kun je ook je handen wassen. 


Parkeren voor de deur/in de straat/op de oprit: gratis


Gefilterd drinkwater aanwezig (Berkey waterfilter)


Indien je hier nog vragen of wensen over hebt dan stel ze gerust. 


Wie weet tot dan-s coaching 🌺Dansvibes, 


Babs-Louise 💃  🌟 🚶‍♀️

www.indigodans.nlEnkele quotes/feedback: 

'Die danssessie heeft van alles los gemaakt merk ik. Voel het de hele ochtend al in me stromen, fijn. Dank je.'


'Wat was dat fijn en had ik even zo nodig. Ik zat helemaal vast, ook door al die maatregelen. Mijn rugpijnen zijn na de sessie helemaal verdwenen, wauw. Ik voel me weer een stuk beter en vrolijker. Ik kom gauw weer terug. ook mooi de coaching en de inzichten erbij, een kadootje voor mezelf'.


'Ik vond het best spannend een dansworkshop helemaal voor mij alleen terwijl ik onzeker ben over mijn dansen. Maar bij Babs-Louise valt de hele onzekerheid weg en het maakt niet uit hoe je beweegt of danst. Babs-Louise begeleidt me met haar fijne stem door de muziek heen en spreekt op de juiste momenten en ziet meteen of ik blokkades heb. Door wat ze dan zegt kan ik meer en meer loslaten binnen het dansen. Het is echt heel fijn en voelt heel bevrijdend. nu een paar dagen erna voel ik me veel vrijer en ben ik weer vrolijker en positiever. Want het niet kunnen dansen in deze tijden zet me vast, maar ik voel nu dat er weer een en ander stroomt. Ik heb mijn tweede afspraak gemaakt want het coachen erbij en de inzichten die Babs-Louise geeft zijn ook eye openers. Dus dankjwel en tot gauw.'


De algemene covid-regels zijn van toepassing:

 1. Voel je je niet lekker, verkouden, grieperig of heb je verhoging en/of koortsachtige verschijnselen:

  zorg dan goed voor jezelf en je naasten en verplaatsen we de afspraak (graag zsm van tevoren afmelden is zeer gewenst, om dan(-s) ruimte voor een ander te maken)

 2. Bij binnenkomst kun je je handen wassen. We hebben heerlijke natuurlijke zeep 🙂 
 3. De 1,5 meter afstand is in de ruimte en de 1 op 1 sessie zeer makkelijk hanteerbaar
 4. De ruimte is vooraf goed doorgelucht: er kan ook bij lekkere temperaturen een grote schuifdeur open, of desgewenst kan de sessie ook buiten in de tuin plaatsvinden (dat hangt af van jouw privé gevoeligheid) 🙂 
 5. Het belangrijkste om te weten is dat we in deze sessie mede werken aan het versterken van jouw body en mind immuunsysteem 💚 
 6. Een mondkapje draag ik zelf niet, maar als jij je er zelf prettig bij voelt dan ben je daar vrij in. Mijn motto is, doe en geef aan waar jij je goed bij voelt
 7. In de geserveerde tijd van 1,5 uur dat jouw sessie plaatsvindt kun je er van uit gaan dat er 1 uur vooraf en nadien geen andere personen de ruimte betreden dan ik. Er wordt vooraf en na elke sessie goed gelucht door alle ramen open te zetten.


IndigoDans, Coaching & Counselling

indigodans@outlook.com

mobiel/whats-app 06-12817809  of 06-22019832

KvK-nummer 76187985

RSIN 860539362